Project Description

TOURS A LONDRES

Tradició i modernitat

Londres és una gran capital en la qual sempre queden coses noves per descobrir. Amb els seus habitatges d’estil victorià i els seus edificis d’estil Tudor com la Torre de Londres, la ciutat presenta un aire de tradició que, barrejat amb la modernitat i contemporaneïtat arquitectònica (fàbriques transformades en museus, la reurbanització dels antics molls i gratacels), aconsegueix l’equilibri perfecte.

Grans arquitectes han contribuït a aquesta transformació i creixement de la ciutat. Entre ells Zaha Hadid i Richard Rogers, locals amb obres com la Architecture Foundation i el Lloyd’s Building. Daniel Libeskind, Renzo Piano, Herzog & de Meuron, Foster & Partners i Make Architects són altres arquitectes i signatures que han participat en aquest creixement urbà contemporani.

Gaudeix dels nostres tours a Londres centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A LONDRES CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR LONDON

I hope you’re well.
Everything was great, our staff loved the tours.
Received really good feedback from everyone, so thank you so much for organizing everything!
Yes, sorry about that. I was on a bus tour and needed to contact the organizer about where to collect the tickets from but mistakenly called you instead of her as I was checking emails for numbers.
Nevertheless we all had a lovely time.

Thank you for all your help! 🙂

Incentive trip London, U.K.

TOUR LONDON

Dear Marta,

We had an excellent trip and Nick was wonderful. He had just the right amount of information and he was good at reading what the group wanted.
We had a great time in London, thank you.

Best regards

Erik, Architecture Company, Denmark

Últims posts en el nostre Blog de Londres