Project Description

LIVERPOOL

Descobreix un dels majors ports de l’Imperi britànic

Liverpool es va desenvolupar com un dels principals ports de l’Imperi Britànic i això es veu en la varietat d’estils arquitectònics dels últims 300 anys mentre que gairebé no queda res de l’època medieval. Liverpool destaca pel seu estil Victorià i en 2004 el conjunt del port es va reconèixer com a Patrimoni de la humanitat per la seva contribució al desenvolupament industrial i mercantil global. Per exemple l’Albert Dock en el qual s’allotgen el Merseyside Maritime Museum, la Tate Liverpool i altres, o el cèlebre conjunt d’edificis. Pier Head són alguns dels exemples més emblemàtics.

En els últims anys aquesta ciutat costanera ha experimentat una notable redesenvolupament i recuperació del seu patrimoni també coincidint amb la Capitalitat europea de la cultura de l’any 2009.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A LIVERPOOL

Pregunti’ns per les opcions de tours a Liverpool