Project Description

TOURS A LISBOA

Els efectes de la Expo’98

Lisboa, capital de Portugal, és la ciutat més rica i més poblada del país i se situa en la desembocadura del riu Tajo a l’oceà Atlàntic. Amb una arquitectura que barreja l’herència tradicional amb un impressionant modernisme, la ciutat acull un gran nombre d’esdeveniments  i congressos internacionals cada any, sent doncs, mundialment coneguda.

L’arquitectura contemporània i moderna de Lisboa se centra en la Expo’98 (la qual va protagonitzar) i a partir de la qual va començar una remodelació de la ciutat. Arquitectes com Santiago Calatrava i Álvaro Siza Petxina de pelegrí van idear grans construccions per a la Expo’98, com l’Estació d’Orient i el Pavelló de Portugal. Encara així, altres arquitectes i les seves construccions com a Aires Mateus (amb Mar do Orient) i João Pedro Falcão De Campos (amb Bar à Margem) entre altres, han contribuït a aquesta remodelació de la ciutat.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Lisboa orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A LISBOA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA