Project Description

TOURS A LIMA

Arquitectura colonial i contemporània a la vora del pacífic

Lima ofereix molt més que arquitectura de l’època colonial. Al costat dels edificis colonials com el Monestir de San Francisco, la Catedral o el Palau de Torre Tagle trobem edificis de després de la independència del Perú neoclàssics i modernistes molts d’ells influenciats per estils arquitectònics francesos. El centre històric de la ciutat va ser declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO. També es troben exemples d’arquitectura brutalista de mitjan segle XX com el Museu de la Nació i el Ministeri de defensa.

Recentment a Lima s’han desenvolupat diversos gratacels en el seu districte de negocis i financer que ara dominen el skyline de la ciutat. També hi ha interessants creacions d’arquitectura contemporània com el campus de la UTEC de Grafton Architects guanyador d’un premi internacional d’arquitectura. Lima agradarà als amants de l’arquitectura colonial espanyola amb el seu bell centre històric i als interessats per l’arquitectura moderna que ha sorgit en la capital durant els últims anys.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

Gaudeix dels nostres tours a Lima centrats en l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS EN LLIMA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA