Project Description

CIUTAT DE PANAMÀ

La ciutat del Canal

Podria dir-se que Ciutat de Panamà existeix per i per al canal. El Casc Vell és d’estil colonial espanyol i també té edificis francesos i antillans de l’època de la construcció del Canal de Panamà. Més enllà del barri antic les parts modernes de la ciutat es caracteritzen per àrees de gratacels que formen el dens skyline de la ciutat. Aquest és un lloc en el qual es poden veure edificis del segle XVI al costat d’altes torres de cristall.

Però sens dubte el més impactant de Ciutat de Panamà és una de les obres d’enginyeria més colossals del segle XX i també del segle XXI amb la faraònica ampliació del Canal de Panamà estrenada en 2016. Aquesta obra que va des de la costa del pacífic fins a l’atlàntic travessant l’istme domina tota l’activitat econòmica de la ciutat i és un espectacle únic que ningú que visiti la capital ha de perdre’s. Ciutat de Panamà és una ciutat cosmopolita culturalment diversa i això es reflecteix en la seva variada arquitectura.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A PANAMÁ

Pregunti’ns per les opcions de tours a Panamà