Project Description

KYOTO

La capital dels mil anys

Kyoto, també coneguda com la capital dels mil anys, conserva gran part de l’arquitectura històrica japonesa poc present en altres ciutats japoneses. Aquest és el seu principal encant, poder viatjar enrere en el temps passejant pels seus carrers. Però cal no oblidar que, sobretot, Kyoto ofereix una gran experiència per a aquells interessats en la mescla d’arquitectura tradicional i moderna.

La ciutat té exemples destacats d’arquitectura contemporània com el Kyoto Concert Hall de Arata Isozaki, l’estació de Kyoto, el Centre internacional de conferències de Kyoto dissenyat per Sachio Otani, el Kitayama Ining ’23 de Shin Takamatsu, el Jardí de les Belles arts de Tadao Camino i la Torre de Kyoto de Mamoru Yamada, entre altres. A Kyoto, més que en cap altre lloc al Japó, és on es barregen tradició i modernitat.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A KYOTO

Pregunti’ns per les opcions de tours a Kyoto