Project Description

KUALA LUMPUR

Exòtic Skyline

Kuala Lumpur imposa amb el seu icònic skyline dominat per les Torres Petronas. Però, sobretot, sorprèn amb per la seva interessant , escla d’influències colonials, asiàtiques, islàmiques, malaies, modernes i contemporànies. Kuala Lumpur és una ciutat relativament jove modelada pel boom econòmic dels anys 1970 i 90, cosa que salta a la vista. Dominen construccions com la Kuala Lumpur Tower o les arxiconegudes Torres Petronas que durant alguns anys van ser els edificis més alts del món i molts altres alts edificis.

Però més enllà de les torres i edificis de cristall, Kuala Lumpur també té un característic sabor islàmic en la seva arquitectura moderna post-independència amb motius geomètrics islàmics integrats en els seus dissenys com és el cas del Menara Telekom, el Menés Maybank, el Dayabumi Complex i el Islamic Centre. Fins i tot les Torres Petronas també segueixen aquest característic estil. En definitiva, Kuala Lumpur és una ciutat amb un estil arquitectònic singular i interessant que agradarà a tots aquells interessats en l’arquitectura contemporània amb un toc exòtic.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A KUALA LUMPUR

Pregunti’ns per les opcions de tours a Kuala Lumpur