Project Description

TOURS A JAKARTA

La ciutat a l’illa de Java

La ciutat de Jakarta, amb una població de més de 10 milions d’habitants, és la capital d’Indonèsia, país situat a l’illa de Java, que limita amb l’Oceà Índic al sud i amb la Mar de Java al nord.

Jakarta és una ciutat gran i en desenvolupament. Des de l’època del nou governador, Jakarta ha estat un territori bell i organitzat. Està formada per milers d’illes amb una diversitat d’història, idioma, cultura i arquitectura. De la mateixa manera, el paisatge natural i els edificis que poden ser visitats dispersos en diverses illes i tenen la seva pròpia bellesa respectiva.

Jakarta mateixa té molts llocs i edificis interessants per a visitar. Sembla que l’arquitectura del lloc pot dividir-se en dues categories: el centre de la ciutat i l’antiga ciutat de Jakarta (la vella Batàvia). Aquí podem veure una emocionant comparació de l’antiga ciutat de Jakarta i el present amb els alts gratacels i l’arquitectura moderna.

Els nostres guies crearan el millor programa per a tu i el teu grup perquè puguis gaudir de l’experiència dels nostres arquitectes i d’aquesta increïble ciutat d’Indonèsia!

TOURS A JAKARTA CENTRATS EN ARQUITECTURA