Project Description

TOURS A ISTANBUL

Grandesa bizantina

Istanbul és una ciutat repleta d’història molt coneguda per la seva arquitectura bizantina i otomana. Molts dels seus edificis són un reflex dels pobles i imperis que han governat la ciutat. Destaquen Hagia Sophia i la mesquita de Sultà Ahmed una enfront de l’altra com un mirall, el palau de Topkapi amb la seva mescla d’estils, la torre de Gàlata, i el carrer Istiklal amb els seus edificis neoclàssics, neogòtics i modernistes, entre altres.

Però a més d’aquests exemples molt coneguts Istanbul també té, encara que no molta, arquitectura contemporània com l’impressionant Pont del Bòsfor dels arquitectes William Brown i Gilbert Roberts, la moderníssima mesquita Sancklar per Emre Arolat Architects i altres construccions encara en projecció com el New Contemporary Art Museum del despatx d’arquitectes Grimshaw que canviaran l’aspecte de la ciutat. La capital històrica de Turquia ofereix història arquitectònica a dolls però també modernitat.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A ISTANBUL CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Istanbul