Project Description

TOURS A HONG KONG

El Skyline més espectacular de la Xina

Hong Kong, antiga colònia britànica fins a finals del segle XX, és una ciutat que durant anys va estar aïllada de les polítiques de la Xina i que, per aquest motiu, conserva gran part de la cultura local que es manté al costat d’altes torres de cristall al costat de la mar. És un destí singular també a causa de la seva geografia muntanyenca i territori limitat que l’obliguen a créixer en vertical, cosa que ha originat el seu espectacular skyline, conegut a tot el món. Una visita obligada per a tots aquells que viatgin al país asiàtic.

Hong Kong encara conserva alguns edificis d’arquitectura tradicional xinesa i colonial però la ciutat destaca sobretot per l’èmfasi en l’arquitectura moderna, postmoderna i funcionalista sent la ciutat amb més gratacel de més de 150 metres. Entre les construccions modernes destaquen l’Aeroport Internacional Kay Tak, el International Commerce Center i el conocidísimo Bank of la Xina Tower, entre altres. A la ciutat han treballat arquitectes cèlebres com per exemple: Zaha Hadid, Norman Foster, Frank Gehry o  Thomas Heatherwick, etc. Tot això fa d’Hong Kong un lloc ideal per a admirar l’arquitectura de torres ultramodernes en una ciutat superdensa un exemple del que potser seran les ciutats del futur.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A HONG KONG CENTRATS EN L’ARQUITECTURA