Project Description

HAMBURG

Un nou centre urbà

Hamburg forma una ciutat-estat federat d’Alemanya envoltat de canals i rius. A causa de la Segona Guerra Mundial la ciutat va ser destruïda pels bombardejos de la RAF britànica i la USAAF, cosa que va portar a la seva reconstrucció, que es va veure afectada uns anys més tard per un augment del va riure Elba que va inundar una cinquena part de la ciutat.

Hamburg presenta diferents estils arquitectònics amb pocs gratacels (ja que l’edifici més alt de la ciutat és l’antiga Nikolaikirche). En 2015 diferents arquitectes internacionals com Rem Koolhaas i Renzo Piano van participar en el gran desenvolupament del centre urbà que va donar pas al barri Hafen City. Altres signatures com Herzog i de Meuron també han contribuït en el desenvolupament de la ciutat amb la Elbphilharmonie, deixant un ric patrimoni d’arquitectura contemporània.

Triï entre uns dels nostres tours a Hamburg orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Hamburg. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A HAMBURG