Project Description

GUADALAJARA

Nous projectes en una gran urbs

Situada en l’occident de Mexico se situa Guadalajara, un centre cosmopolita molt poblat que és una gran potència financera i industrial del país. A la ciutat trobem edificis colonials en una mescla d’estils representats en arquitectura religiosa i civil.

En el centre històric de la ciutat trobem majoritàriament grans edificis d’arquitectura neoclàssica envoltats per grans espais oberts. En el que a arquitectura contemporània es refereix, Guadalajara és la seu de projectes innovadors com  la Torre d’Oficines Cube 2 i el Pavelló Rio Blanco (tots dos de l’Estudi Carme Pinós), l’Escola Taleny de Cèrcol Estudi, l’edifici Mar Màrmara 2094 de C3 Arquitectes i l’edifici Casa Gleason de Trama Arquitectes entre molts altres. Quant a arquitectura contemporània orientada a usos privats podem destacar la Casa Acolhúas de SPRB arquitectes.

Triï entre uns dels nostres tours a Guadalajara orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Guadalajara. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A GUADALAJARA

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Guadalajara.