Project Description

TOURS A ESTOCOLM

Propostes innovadores envoltades d’aigua

Estocolm, coneguda també com la “Venècia del Nord”, és considerada una de les ciutats més belles d’Europa. Assentada sobre 14 illes unides per ponts, la ciutat té una relació amb l’aigua natural i relaxant, oferint unes vistes espectaculars des de qualsevol dels districtes d’aquesta.

L’arquitectura i construcció contemporània d’aquesta ciutat va tenir un creixement molt lent durant uns anys, però recentment va incrementar, amb propostes innovadores i fresques desenvolupades per grans arquitectes com Gert Wingärdh amb el Museu d’Art de Sven Harry i l’Aula Medica del Karolinska Institutet. La signatura White Architects també ha contribuït a aquest creixement amb projectes com la nova àrea residencial Hammarbysjöstad i el Klara Hotell och Konferens. Un dels districtes nous més grans és el Hagastaden, que conté edificis en construcció com les torres Tors Torn per OMA, que seran dels edificis més alts del país.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Estocolm orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A ESTOCOLM CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Estocolm