Project Description

TOURS A DUSSELDORF

Del port a l’alta tecnologia

Dusseldorf és una encantadora ciutat a oest d’Alemanya. És coneguda pels seus carnestoltes i per la seva cervesa. El Altstadt (Ciutat Vella), la Rheinturm així com el Passeig Fluvial a les ribes del Rin, són unes de les principals atraccions de la ciutat.

Tan important com els edificis històrics del Altstadt, està el MedienHafen, un excel·lent exemple de revitalització d’una àrea portuària que havia estat deixada de costat per algun tempo. En aquesta zona es troben diverses obres d’arquitectura contemporània de canviats de nom arquitectes entre ells Frank O. Gehry, Claude Vasconi, Joe Coenen, David Chipperfield, i Steven Holl. Al costat d’aquestes noves estructures, molts edificis de magatzems històrics han estat renovats per a convertir-se en oficines d’alta tecnologia per a empreses de mitjans de comunicació i disseny  d’avantguarda.

Per a conèixer l’arquitectura de Dusseldorf sol·liciti que un dels nostres guies -arquitectes professionals desenvolupi un itinerari arquitectònic personalitzat.

TOURS A DUSSELDORF CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Dusseldorf