Project Description

TOURS A CRACÒVIA

El patrimoni històric de Polònia concentrat

esenvolupada durant molts segles Cracòvia és un perfecte aparador per a molts estils històrics de l‘arquitectura europea. La ciutat es va construir successivament a partir del nucli històric cap a fora i va sobreviure gran part de la destrucció de les dues guerres mundials el que ha fet que el seu patrimoni històric es conservi bastant intacte.

El centre històric té diversos monuments patrimoni de la humanitat com la Ciutat Vella, Kazimierz i el castell de Wawel, entre altres. Cracòvia té moltíssims exemples d’arquitectura Gòtica, Renaixentista i Barroca amb els seus acolorits palaus, esglésies, teatres i mansions. No obstant això Cracòvia també ha entrat en les tendències de l’arquitectura moderna i contemporània per a començar amb l’arquitectura Soviètica i després de la independència arquitectura postmoderna com el Pawilon Wyspiański 2000, entre altres. Cracòvia enamora amb el seu inesgotable patrimoni arquitectònic històric una veritable joia que ningú ha de perdre’s.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A CRACÒVIA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Cracòvia