Project Description

TOURS A CÒRDOVA

Avantguarda al peu de les serres

Còrdova és un important centre cultural, financer, educatiu i d’entreteniment argentí caracteritzat pels seus carrers florits i l’hospitalitat coneguda dels seus habitants. Situada als peus de les serres, aquesta ciutat mostra una arquitectura formada per diferents estils com el barroc, el neogòtic i neoclàssic, a part de l’arquitectura d’època colonial. En el centre del la ciutat descobrim que els edificis es caracteritzen per tenir un acabat en maó vist i que no superen els 90m d’altura.

Quant a arquitectura contemporània, a Còrdova trobem projectes avantguardistes com l’Edifici Lavalleja de TECTUM, la Casa Taronja de AFT Arquitectes, el BARRI de Pablo Dellatorre i el Centre Cultural així com l’Hotel Y111 planificats per agrupacions de diferents estudis i arquitectes.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura a Còrdova, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A CÒRDOVA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregnti’ns per les opcions de tours a Còrdova