Project Description

TOURS A COPENHAGUE

Capital verda Europea

Copenhaguen és la capital de Dinamarca situada a la vora de la freda mar Bàltica que atreu als visitants gràcies a l’activitat del seu port, la gran varietat d’atraccions culturals i també per la seva gastronomia. Malgrat ser la ciutat més gran de Dinamarca, és una ciutat relativament petita molt agradable de visitar a causa de la seva escala més humana allunyada de les grans metròpolis europees. En 2014 va ser premiada amb el títol de la Capital Verda Europea per la seva ser una ciutat especialment respectuosa amb el medi ambient.

A més del colorit de la seva arquitectura històrica de llocs com el Nyhavn o la ciutat antiga que es remunta a època medieval, la Frederiksstaden,  Copenhaguen també compta amb un assortit nombre d’exemples d’arquitectura avantguardista gens menyspreable. Aquest tipus d’arquitectura ha experimentat un boom durant els últims anys amb treballs d’arquitectes tant danesos com internacionals com: el Sampension Headquarters, la Royal Playhouse , el National Aquarium, the Black Diamond, el Maritime Museum i la Royal Danish Opera House, entre altres. Copenhaguen no defraudarà als amants de l’arquitectura més moderna i espectacular.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A COPENHAGUEN CENTRATS EN L’ARQUITECTURA