Project Description

TOURS A CHICAGO

La ciutat del vent i la contemporaneïtat

Chicago, la tercera ciutat més gran dels Estats Units, té un centre cosmopolita que ofereix una gran varietat d’activitats d’entreteniment, art i cultura. Aquesta ciutat ofereix una originalitat i disseny únics gràcies a la seva contemporaneïtat arquitectònica que va començar amb l’escola de Chicago entre finals del segle XIX i principis del XX i que segueix fins avui. Gaudeix de l’arquitectura a Chicago amb una de les nostres visites guiades per arquitectes professionals.

Alguns exemples de la grandiositat arquitectònica de la ciutat són la Aqua Tower, el Jay Priztker Pavillion Building, el Art Institute, la Trump Tower, el McCornick Tribune Campus Center i la Sears Tower entre altres, pensades i dissenyades per grans arquitectes com Frank Gehry, Renzo Piano, Skidmore, Owings & Merrill (SOM), el Gang Studio i Rem Koolhaas, representants de l’arquitectura contemporània mundial amb les seves innovadores estructures. Gràcies als nostres tours guiats per un arquitecte podrà descobrir totes aquestes construccions i més.

Des de Artchitectours oferim rutes arquitectòniques, tours i visites guiades orientades al disseny, urbanisme i arquitectura de Chicago. Tots els nostres guies són arquitectes professionals que ofereixen la possibilitat de fer rutes temàtiques i itineraris arquitectònics a mesura.

Descobreix els nostres tours per Chicago que tenim preparats per a tu: Chicago Frank Lloyd Wright & Oak Park, Chicago Loop i Chicago Illinois University & IIT. També podem fer-te un tour a mesura dissenyat al teu gust i preferències.

Contacta amb nosaltres i informa’t sense compromís!

TOURS A CHICAGO CENTRATS EN L’ARQUITECTURA