Project Description

CHANDIGARH

La joia de Le Corbusier a l’Índia

Chandigarh és una de les ciutats planificades més recents en l’Índia post-independència i és mundialment coneguda per la seva arquitectura i disseny urbà. El pla de la ciutat va ser dissenyat per Le Corbusier qui va treballar sobre els plànols de Matthew Nowicki i Albert Mayer. Això li confereix un interès singular i una parada obligatòria per a tot aquell interessat en la planificació de ciutats, l’urbanisme i l’arquitectura moderna del segle XX.

El conjunt d’edificis governamentals i moltes dels habitatges de la ciutat van ser dissenyats per l’equip Chandigarh Capital Team liderat per Le Corbusier, Jane Drew i Maxwell Fry. A més, el conjunt del complex del capitoli va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. D’aquest conjunt cal destacar l’Alt Tribunal de Panjab i Haryana, el Secretariat, l’Assemblea i també els monuments com el Open Hand, Martyrs Memorial, Geometric Hill i Tower of Shadow. En definitiva, un destí molt interessant que ha d’estar en el mapa de tot itinerari arquitectònic a l’Índia.

Tria un dels nostres tours en Chandigarh que exploren els principals llocs de la ciutat, inclosos tots els edificis de Le Corbusier, i les obres principals de Pierre Jeanneret, M. Fry, J. Drew i l’equip del Complex del Capitoli. També visitarem el Museu d’Arquitectura de Chandigarh i el Centre Le Corbusier per a tenir una visió general de la planificació de la ciutat, i tenir un aprenentatge més complet sobre aquesta gran aventura índia de Le Corbusier i Pierre Jeanneret. Els recorreguts combinen rutes a peu per a comprendre les idees principals de planificació de la ciutat i albirar l’ambient de la ciutat. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA EN CHANDIGARH

Comentaris dels nostres clients

TOUR CHANDIGARH

It was a great experience with JP. very professionally, informatively and like a friend.

We’ve had such a good time with him and we can recommend him warmly. Thanks a lot!

Kind regards

Beate and Richard

Richard y Beate, De Suiza

Últims posts en el nostre Blog de Chandigarh