Project Description

TOURS A CASABLANCA

Art Déco a la vora del Mediterrani

Casablanca destaca pel disseny planificat del seu Ville Nouvelle dissenyada per l’arquitecte francès Henri Prost model destacat d’ampliació urbanística de l’època. Aquest districte amb els seus edificis estil Art déco i andalusí és una visita obligada. La influència francesa també es nota en el Boulevard Mohammed V en el cor antic de la ciutat i en el famós cinema teatre Rialto.

Però cal no oblidar l’arquitectura pròpiament islàmica com la impressionant mesquita Hassan II finalitzada en 1993 construïda per l’arquitecte francès Michel Pinseau, que té un dels minarets més alts del món. En ella es pot apreciar el disseny de milers d’artesans durant un lustre. Cal no oblidar el Mahkama du Pacha una altra joia dels anys 1950 de l’arquitectura marroquina. Fora de l’arquitectura islàmica no cal perdre’s la Église du Sacré-Coeur amb la seva fascinant mescla de Gòtic i Art déco. En definitiva Casablanca ofereix molt més que arquitectura tradicional marroquina i islàmica i  té un costat Art déco que sorprendrà.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A CASABLANCA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregúntenos por las opciones de tours en Casablanca

Últims posts en el nostre Blog de Casablanca