Project Description

CARTAGENA D’ÍNDIES

La Ciutat Emmurallada

Cartagena d’Índies, situada a la regió de Bolívia (Colòmbia), és un dels ports més importants d’Amèrica, fet que unit a la seva bona comunicació amb les altres ciutats del país la fa una ciutat molt atractiva com a destí. És una ciutat emmurallada en la qual predomina l’arquitectura colonial de caràcter civil, militar i religiós, sobretot en el centre històric, que va ser reconegut com a patrimoni de la humanitat per la UNESCO en 1984.

A partir del segle XX, la ciutat va començar un procés de transformació i desenvolupament que segueix avui dia, deixant al seu pas obres d’arquitectura contemporània com el Col·legi Peus Descalços de Giancarlo Mazzanti, el Moll de la Terminal de Creuers de Martín Lejarraga i la Institució Educativa Flor del Camp de Pla B Architecture i Giancarlo Mazzanti. Podem observar també altres projectes que encara estan en desenvolupament com la Facultat d’Administració de la Universitat dels Andes de Brandon Haw.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Cartagena d’Índies orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A CARTAGENA D’ÍNDIES

Pregnti’ns per les opcions de tours a Cartagena d’Índies