Project Description

TOURS A CARACAS

Contradictòria utopia arquitectònica

Caracas  té una de les més altes horitzons  a Amèrica Llatina  i és una ciutat d’abruptes contrastos també arquitectònicament. L’Helicoide és un dels projectes inconclusos del moviment modern veneçolà,  reflectint les contradiccions urbanes i arquitectòniques  que fan de la capital veneçolana una ciutat digna d’estudi. També els famosos Tower David  gratacels de vidre abandonats a la meitat de la construcció i ocupats per més de 800 famílies en el que es considera la favela vertical més alta organitzada del món.  Tot això és un reflex de la turbulenta història moderna de la ciutat i el seu interès arquitectònic i urbà d’aquesta metròpoli parcialment fracassada.

Caracas també té excel·lents i acabats treballs moderns com el Palau de les Acadèmies  d’estil neogòtic, el Crystal Park de Jimmy Alcock  guanyador del Premi d’Arquitectura Metropolitana,  el Complex Cultural Teresa Carreño  amb el seu estil brutalista,  la monumental vista del Passeig dels Próceres  i el Centre Sant Ignasi  atorgat pel Premi Mies van der Rohe , entre altres.

Triï un dels nostres tours orientats al disseny, urbanisme  i arquitectura, o demani a un dels nostres arquitectes que prepari un itinerari personalitzat . Tots els nostres guies  són arquitectes professionals.

TOURS A CARACAS CENTRATS EN L’ARQUITECTURA