Project Description

TOURS A BURDEUS

Ciutat d’Art i Història

Bordeus, també coneguda com “la bella dorment” ha despertat durant les dues últimes dècades com un híbrid entre arquitectura ornamentada i cosmopolitisme modern. El gran projecte de rehabilitació de l’immens patrimoni de centenars d’edificis del segle XVIII en el centre de la ciutat va acabar amb la proclamació de la ciutat com a Patrimoni de la Humanitat.

A més de tenir una de les àrees urbanes del segle XVIII més grans d’Europa, Bordeus va ser una de les primeres ciutats franceses que entro en l’era de l’urbanisme i els projectes a gran escala sota el regnat de Louis XV.  Però la ciutat, encara que orgullosa del seu prestigiós passat està definitivament enfocada al futur amb construccions com la Galerie donis Chartrons, escultures públiques com el Bleu Lion, el moderníssim Hotel Seeko’o i el Jardí Botànic entre altres exemples. Bordeus mereix molt la pena per a apreciar com una ciutat històrica s’adapta a la modernitat arquitectònica i urbanística.

Triï entre uns dels nostres tours a Bordeus orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

Gaudeix dels nostres tours d’arquitectura a Bordeus centrats en l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A BORDEUS CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR BORDEAUX

We were very pleased with the tour! As we are used to all kinds of weather the rain did not bother us much. We were very happy with both the intended visits and with the improvised ones.
Thank you!
Do you have an address to your office? We would like to send Carmen a book from our office as a thank you.
Kind regards

Architecture Company, Norway