Project Description

TOURS A BUENOS AIRES

Avançant des de les arrels

Buenos Aires, la capital Argentina, és un de les destinacions turístiques més importants del món, que juntament amb la seva infraestructura, la converteix en una de les ciutats cosmopolites amb major importància a Amèrica.

És anomenada “La París d’Amèrica” i la metròpolis més europea d’Amèrica Llatina. Amb la seva característica heterogeneïtat, resultat de les diferents ones de migració tant de països d’Europa com del centre del país.

La seva arquitectura, una mescla de múltiples estils i períodes, inclou exemplars d’arquitectura colonial espanyola, neo-clàssica, arquitectura moderna, contemporània, arquitectura d’estil italianitzant, entre altres.

Organitzem tours d’arquitectura guiats per arquitectes a Buenos Aires. En la nostra visita, podrem incloure zones d’interès com el Port Madero i edificis singulars com ara el Planetari de Galileu Galilei; el Banc de Londres i la Biblioteca Nacional, de Clorindo Testa; el Museu d’Art Llatinoamericà de Buenos Aires (MALBA), de Gastón Atelman, Martín Fourcade i Alfredo Tapia; Edifici República i Repsol YPF, de César Pelli; el Banc Ciutat, de Norman Foster i molts altres.

Gaudeix dels nostres tours a Buenos Aires centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants, en una de les ciutats que encanta a tots els públics amb els seus carrers i places.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A BUENOS AIRES CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Els nostres últims posts en el nostre Blog de Buenos Aires

Clients i col·laboradors a Buenos Aires