Project Description

TOURS A BUDAPEST

Modernisme a la vora del Danubi

Budapest, capital d’Hongria, és una ciutat per la qual han passat tot tipus de cultures i civilitzacions i això es nota en la seva gran riquesa cultural i arquitectònica. Dividida pel riu Danubi, els seus districtes històrics de Buda i Pest tenen un gran atractiu turístic amb diversos llocs Patrimoni de la humanitat com el Castell de Buda, l’avinguda Andrássy, la Plaça dels Herois i el Metropolità del Mil·lenni.

Però Budapest és també molt famosa per la seva arquitectura modernista inspirada per l’arquitectura tradicional hongaresa, les tradicions transilvanas, índies i perses. Entre els edificis més representatius destaquen la casa Thonet, el Museu d’Arts Aplicades, la casa Lindenbaum, l’institut de Geologia, la Banca Postal d’Estalvi, el Palau Xifra  i molts altres. Arquitectes com Ödön Lechner o Sándor Baumgarten van deixar la seva indeleble petjada amb la seva Jugendstil en la capital hongaresa. Però la ciutat també compta amb un notable assortit d’edificis d’arquitectura contemporània gens menyspreable com el Palau de les Arts, el centre cultural Millenaris Park, el Lanchid 19 Hotel o el centre de la Memòria de l’Holocaust. Tot això fa de Budapest un destí imprescindible tant per a aquells interessats en el modernisme com en l’arquitectura contemporània.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A BUDAPEST CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Budapest