Project Description

TOURS A BUCAREST

Ciutat desaparellada

Bucarest, capital de Romania, és una ciutat en evolució ràpida des del restabliment de la democràcia en 1990. El 2000, el boom econòmic va permetre a Bucarest modernitzar-se i construir edificis, barris moderns, etc. L’estil arquitectural romanès es caracteritza per la seva heterogeneïtat.

En aquesta capital s’agreguen blocs d’edificis de formigó, edificis neoclàssics francesos i edificis amb molta elegància. A l’Avinguda Victoriei es respira un lleu perfum de França sobretot gràcies a l’Arc de Triomf i al Athénée que recorda el Panteó i París. La influència arquitectural francesa és molt marcada a la ciutat. Ió Mincu i Petre Antonescu, tots dos, arquitectes romanesos, van ser alumnes a l’Escola Nacional de les Belles arts de París i van portar amb ells aquesta influència.

Des de fa uns anys s’afegeixen a aquests edificis, construccions contemporànies amb façanes de vidre, però això queda minoritari, la qual cosa no impedeix a Bucarest tenir un costat modern. Però aquesta ciutat sent bastant poblada, és a la perifèria que vostè tindrà més possibilitats d’observar aquest tipus d’edificis.

Tria entre els nostres tours de disseny, urbanisme i arquitectura a Bucarest, o sol·licita un itinerari a mida. Tots els nostres guies són arquitectes professionals. Des de Artchitectours t’ajudem a preparar la teva visita guiada o el teu viatge d’estudis, viatge d’incentiu, escapada arquitectònica, etc.

TOURS A BUCAREST CENTRATS EN ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a  Bucarest.