Project Description

TOURS A BRUSSEL·LES

La capital d’Europa

Capital de Bèlgica i d’Europa, la Ciutat de Brussel·les és la major ciutat del país i seu administrativa de moltes institucions de la Unió Europea. Una ciutat amb alta qualitat de vida, coneguda per la seva cultura i gastronomia, i que acull una infinitat de teatres, museus, parcs, botigues i cafès. No hi ha dubte que la ciutat ha servit d’inspiració perquè l’autor Hergé creés els escenaris del personatge Tintín.

Amb molta diversitat, la capital belga té molt més a oferir que xocolata i cervesa! Brussel·les compta amb un gran patrimoni Art Nouveau i Art déco, divertides façanes pintades amb comics, la tradicional arquitectura flamenca a més d’arquitectura contemporània. Les obres de Victor Horta i Paul Hankar o l’icònic Atomium, del Ing. André Waterkeyn impressionen tant a professionals com a aficionats.

Consulti les nostres rutes arquitectòniques i de disseny a Brussel·les, organitzades i guiades per arquitectes professionals perquè pugui conèixer aquesta bella ciutat des d’un prisma diferent!

TOURS A BRUSSEL·LES CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Brussel·les