Project Description

TOURS A BILBAO

Renovació Urbana a partir d’un equipament

Bilbao és la capital de Biscaia i la ciutat més poblada de comunitat autònoma del País Basc. Està envoltada per paisatges molt variats, la qual cosa fa de la ciutat un punt central i estratègic per a tots els que vulguin conèixer el seu bell entorn replet de platges, penya-segats, muntanyes i boscos.

Amb un passat històricament industrial, la ciutat ha estat un important enclavament comercial amb alta activitat portuària. Recentment ha viscut una enorme transformació. Grans projectes de noves infraestructures i la construcció del Museu Guggenheim de Bilbao han estat fonamentals per a impulsar la regeneració  urbana i econòmica de la ciutat. Actualment compta amb obres d’arquitectes contemporanis de renom internacional, com ara Frank Gehry, Santiago Calatrava, Arata Isozaki, César Pelli i Norman Foster.

Oferim tours a Bilbao, així com visites guiades orientades a l’arquitectura, el disseny, a l’art i l’urbanisme a Bilbao. Tots els nostres guies són arquitectes professionals, que prepararan rutes arquitectòniques a mida.  Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS A BILBAO CENTRATS EN ARQUITECTURA

Demana’ns informació sobre els nostres tours a Bilbao.

Comentaris dels nostres clients

TOUR BILBAO

Hallo!
Vielen Dank für die Nachfrage – die Tour mit Nuria war SUPER! Wir sind beide sehr begeistert und werden Artchitectours sehr gerne weiterempfehlen!
Könnten Sie bitte mal bei Nuria nachfragen – sie wollte uns noch Unterlagen senden.
Vielen Dank!

Monika