Project Description

TOURS A BERLÍN

Cosmopolita i experimental

Berlín, la capital d’Alemanya mundialment reconeguda com a centre cultural i artístic de primer nivell, és un referent indispensable a Alemanya, Europa i el món. La seva influència destaca en camps com la tecnologia, el comerç i la política. Després de la Segona Guerra Mundial, Berlín va quedar dividida en dos mons ideològicament oposats: la zona Aquest, on es va crear la República Democràtica Alemanya (RDA) i la franja Oest, corresponent a la República Federal d’Alemanya (RFA), encara que després es va reunificar. Aquest fet és molt important, ja que des de llavors, la ciutat ha passat per un intens procés de renovació i ha evolucionat notablement en la manera de considerar-se a si mateixa i de presentar-se a l’exterior. Si hi ha alguna característica distintiva de la mentalitat berlinesa, és la tolerància.

Berlín, avui dia, és una ciutat extremadament cosmopolita, multicultural, open minded i receptiva als més diversos moviments artístics, culturals i tecnològics. Per a arquitectes i urbanistes, la ciutat és no sols un museu a l’aire lliure, ja que gran part dels grans arquitectes del segle XX han deixat obres a Berlín, sinó també la consideren un gran laboratori experimental.

Gaudeix dels nostres tours a Berlín centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per als amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants, en aquesta ciutat plena de contrastos farà de la seva visita guiada una experiència rica i fascinant.

Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari. Els nostres itineraris, tours personalitzats i visites guiades d’arquitectura i disseny estan meticulosament planejades per a adaptar-se a cada grup en particular, des de l’assignació de l’arquitecte-guia  apropiat, fins a les parades de descans, el tipus de transport, i més.

TOURS A BERLÍN CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR BERLÍN – BAUHAUS

Como siempre, cumplen todo lo acordado con profesionales valiosos en el aspecto técnico y humano. ¡¡¡CONFORME UNA VEZ MÁS!!!

Arq. Gombinsky, Argentina

TOUR BERLÍN – CENTRO DE LA CIUDAD

Bonjour,

Merci encore pour le tour et à Huon pour ses compléments d’information.

Ses explications nous ont tous ravis.

Despacho Arquitectos de Suiza

Últims posts en el nostre Blog de Berlín