Project Description

BELO HORIZONTE

Bressol del modernisme brasiler

Belo Horizonte té la Serra del Curral com a fons, i belles obres d’arquitectura d’influència europea o fruit del modernisme brasiler. Es tracta d’una capital planejada i després construïda, que actualment compta amb més de dos milions d’habitants. És una de les ciutats més importants del país i un referent cultural, gastronòmic i econòmic.

La ciutat compta amb diversos projectes d’Oscar Niemeyer. Destaquem el Conjunt Arquitectònic de la Pampulha, una sèrie d’edificis al voltant del llac artificial de la Pampulha, obra d’Oscar Niemeyer en col·laboració amb artistes innovadors. El conjunt  va ser declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco el 2016. Molt prop de Belo Horizonte està INHOTIM, bellíssim jardí botànic-museu que alberga un dels patrimonis més importants d’art contemporani del Brasil, una visita imperdible!

Oferim tours i visites guiades orientades al disseny, urbanisme i l’arquitectura a Belo Horizonte. Tots els nostres guies són arquitectes professionals, que preparen itineraris arquitectònics a mida.

TOURS D’ ARQUITECTURA A BELO HORIZONTE

Consulta els nostres tours.