Project Description

TOURS A BARCELONA

Model d’urbanisme i Smart City

Barcelona és avui dia un dels centres culturals més actius del món. Una ciutat cosmopolita i que encanta a tota mena de persones per la seva diversitat. Cultura, gastronomia, art, història, oci, compres, negocis, tecnologia, urbanisme, arquitectura, … ho té tot! És una gran ciutat i alhora compacta.

L’arquitectura de Barcelona ha acollit al llarg dels segles diverses civilitzacions i estils, des dels primers ibers, passant pels romans, visigots, també la influència de l’Islam fins a arribar a l’Edat mitjana on va sorgir la cultura i llengua catalana i el primer art català, d’estil romànic i gòtic, que encara podem veure avui dia en edificacions com la Catedral de Barcelona. Durant l’Edat Moderna, Barcelona es va veure influenciada pel Renaixement i el Barroc provinents d’Itàlia i França. És en el segle XIX on la ciutat arriba a la seva màxima esplendor amb el modernisme. El segle XX i XXI Barcelona va acollir grans esdeveniments que van significar la construcció de noves obres contemporànies de gran envergadura, com l’Exposició  Universal de 1888 i la Internacional de 1929, els Jocs Olímpics de 1992 i el Fòrum Universal de les Cultures de 2004.

Al llarg de la història, grans arquitectes i urbanistes com Cerdà (ideari del Pla Cerdà que va transformar per complet el plànol urbà de la ciutat), Gaudí (el gran mestre i màxim representant de l’arquitectura modernista catalana), Domènech i Muntaner, Sert, Coderch, Miralles, Nouvel, Herzog & Demeuron, Isozaki (recent guanyador del premi Pritzker), Calatrava, Foster, Rogers o Zaha Hadid, entre altres, han fet de Barcelona una ciutat icona dins de l’arquitectura i de l’urbanisme mundial, on es barregen tots els estils, tendències i es proven les noves tecnologies de les anomenades Smart Cities. Això podem veure-ho reflectit en el projecte del 22@, el Pla aprovat en el 2000 per l’Ajuntament de Barcelona que va significar la transformació del barri de Poblenou, convertint aquest districte industrial en un innovador on l’arquitectura contemporània es barreja amb el patrimoni industrial. Podràs descobrir les obres d’aquests famosos arquitectes i altres projectes contemporanis que converteixen a la ciutat Comtal en un referent en el món.

Triï entre uns dels nostres tours a Barcelona orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura a Barcelona, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals, que estaran encantats de preparar el seu itinerari a mesura. Des de Artchitectours podem organitzar el teu tour privat a Barcelona, viatge d’estudis o viatge d’incentiu.

TOURS A BARCELONA CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Comentaris dels nostres clients

TOUR BARCELONA

Dear Artchitectours team,
Thank you for organising such brilliant tours. Everybody who attended thoroughly enjoyed it, we received great feedback, so thank you.Do let us know if you are ever in London and would like to come and visit the office.

Best wishes

Richard, Architecture Studio, U.K

TOUR BARCELONA

The group very much enjoyed the wonderful and informative tour with Nuria.I would also like to say thank you very much for all the help and advice you gave me during our email communications.
I have attached a photo, hope Nuria gets to see it.
And finally a message from the group, they will all be coming back to Barcelona for another visit.
Kind regards and many thanks.

Teresa , USA

TOUR BARCELONA

It was really good Marta,

I think Bianca was a bit surprised I wanted to see Navas social housing rather than Gaudi! Esther giving us a full tour was a huge bonus!

Bianca was going to send me some information on social housing, perhaps you could remind her? And thank her for such a good tour please.

With kind regards, Mike

Michael , Architecture, Design & Landscape Studio, U.K

TOUR BARCELONA

Hola Marta
Los tours tanto el 8 como el 9 fueron muy bien, a pesar del frio. Carmen encantadora y super apasionada, el grupo quedó muy satisfecho, le trasmites de mi parte por favor mi agradecimiento por la labor que realizó.
El tour en el autobús, también fue valioso y le dices a Carmen que si vio a alguno con el ojo cerrado por algún momento, que lo disculpe, este tipo de viajes en el último día hacen mella en la gente.
Gracias por todo y espero que tengamos oportunidad de colaborar en un futuro próximo.

Rocamador, Jefe Departamento Azulejo, Piedra Natural, Materiales de Construcción y Hábitat – Miami

TOUR BARCELONA

Bonjour Cristina,

Oui pardon je n’ai pas pris le temps de vous répondre.

Le séjour était super, la ville est magnifique et paisible, nous avons passé un très bon séjour.

Concernant la visite, Léonor est une personne très sympathique et douce, elle a su nous accompagner, répondre à nos questions et nous montrer un autre visage de Barcelone, du fait également qu’elle habite sur place.

La seule chose que nous avons trouvé dommage c’est de ne pas pouvoir visiter l’intérieur de plus de bâtiment.

Cela est peut-être dû aussi au fait que la visite était un samedi matin mais c’est vraiment la seule chose à redire.

Merci pour cette collaboration et je n’hésiterais pas à vous recontacter si besoin.

Bien cordialement,

Lucie.

Lucie, Architects from France

TOUR BARCELONA

Hemos regresado anoche de Barcelona. Nos han parecido todos los tours muy interesantes especialmente el del Parque Recerca Biomédica donde el doctor Fickert nos explicó muy detalladamente la concepción del proyecto desde el punto de vista del trabajo de un científico.  Muchas gracias por toda la organización, os recomendaremos a próximos grupos que quieran visitar Barcelona.

Saludos

Architecture Studio, Düsseldorf

Explica’ns què t’ha semblat la teva experiència amb Artchitectours!

Últims posts en el nostre Blog de Barcelona

Clients i col·laboradors a Barcelona