Project Description

TOURS A BANGKOK

De les pagodes als gratacels

Anomenada Krung Thep (“la ciutat dels àngels”) pels tailandesos, i amb els seus temples i palaus, Bangkok és una ciutat amb una gran riquesa en arquitectura tradicional, plena de detalls i pagodes que s’alcen intentant arribar al cel, la qual cosa conviu en una perfecta harmonia amb la modernitat dels grans gratacels de la ciutat.

Bangkok és una ciutat en constant transformació i creixement que es va constituint pas a pas com una ciutat contemporània amb grans obres com el Street Ratchada i el Now 26 de Architectkidd. Podem dir que les construccions més destacades quant a arquitectura contemporània són la Torre MahaNakhon de Ole Scheeren, que s’allarga cap a les altures fent-la la més alta del país, i l’Aeroport de Suvarnabhumi de Jahn, primera impressió dels estrangers en arribar a la ciutat. Bangkok és una ciutat en constant transformació i creixement.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura a Bangkok, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS A BANGKOK CENTRATS EN L’ARQUITECTURA

Pregunti’ns per les opcions de tours a Bangkok