Project Description

TOURS A ATENES

Filosofia, democràcia i remodelació

Atenes és coneguda mundialment per la seva riquesa monumental quant a arquitectura de la Grècia clàssica, però també en art grec, romà i bizantí. Encara que també se la conegui pel seu trànsit i contaminació, aquesta ciutat ha experimentat una remodelació i un canvi urbanístic en els últims anys, gràcies en part als Jocs Olímpics del 2004, que la van preparar per a tornar a ser una gran ciutat europea.

A part de ser el bressol de la filosofia i la democràcia en l’antiguitat, avui dia també és un centre urbanístic contemporani, amb projectes i propostes de grans arquitectes del nostre temps com Renzo Piano amb el Centre Cultural Fundació Stavros Niarchos, MOB architects amb la Casa en Chalandri, Bernard Tschumi amb el Museu de l’Acròpoli i ISV Architects amb la Villa191, entre altres.

Triï entre uns dels nostres tours a Atenes orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura per a la seva visita a Atenes. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A ATENES

Pregunti’ns per les opcions de tours a Atenes.