Project Description

TOURS A AMSTERDAM

La ciutat dels canals i les bicicletes

Amsterdam, tot i no ser una ciutat molt extensa, és un centre metropolità jove i actiu. En el centre de la ciutat ens trobem amb canals, bicicletes i una arquitectura tradicional molt distintiva que presenta edificis no gaire alts, amb grans finestrals i colors foscos.

Encara que les lleis urbanístiques de la ciutat siguin molt rígides en el centre, als afores de la ciutat podem trobar noves propostes d’arquitectura contemporània que ajuden l’urbs a créixer, ocupant nous espais buits fins ara. Exemples d’aquesta arquitectura contemporània són el Museu de Ciències NEMO, per Renzo Piano, el centre ARCAM, per René Van Zuuk Architekten, la botiga de Chanel o l’edifici Silodam (Housing Sitja), els dos per MVRDV, entre molts més. Totes aquestes propostes d’arquitectura contemporània donen frescor a la ciutat dels canals.

Descobreixi l’arquitectura amb un dels nostres tours a Amsterdam desenvolupats per guies arquitectes. Des d’Artchitectours també oferim itineraris i viatges a mida. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A AMSTERDAM

Pregunti’ns pels nostres tours a Amsterdam.