Project Description

AHMEDABAD

El boom arquitectònic de l’Índia

Ahmedabad és una de les ciutats que creixen més ràpidament del món. Aquest rapidíssim creixement ha portat a un boom de la construcció amb la recent construcció de gratacelsque acompanyen la fusió d’arquitectura persa i hindú de l’estil indo-sarraí.

Després de la independència de l’Índia, Ahmedabad va començar a acumular edificis encarregats a grans arquitectes com Louis Kahn que va dissenyar el IIM-A; Le Corbusier amb les viles Shodhany Sarabhai, el Sanskar Kendra, l’edifici Mill Owner’s Building i el Museu d’Ahmedabad; i Frank Lloyd Wright qui va idear l’edifici administratiu de Calico Mills i la cúpula de Calico. També cal destacar les obres de B. V. Doshi autor de l’Escola d’Arquitectura, de l’Institut Gandhi del Treball i Charles Correa, entre altres. Ahmedabad impressiona per la concentració d’interessants edificis signats per veritables estrelles de l’arquitectura i pel característic estil local de les seves construccions antigues.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals. Gaudeix dels nostres tours a Ahmedabad centrats en l’arquitectura, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A AHMEDABAD

Pregunti’ns pels nostres tours a Ahmedabad.