Project Description

NOVA DELHI

La monumental capital colonial de l’Índia

Nova Delhi és sense cap dubte una ciutat monumental molt moderna fundada l’any 1911 i dissenyada per arquitectes anglesos per a ser la capital de l’Índia. La ciutat es va pensar com a símbol del poder i supremacia britànica i el seu urbanisme el mostra. Amb les seves grans avingudes i espais és un gran exemple d’arquitectura colonial planificada.

La capital de l’Índia va ser dissenyada pels arquitectes britànics Edwin Lutyens i Herbert Baker basant-se en l’arquitectura paladiana, encara que també però també té influències de l’arquitectura índia. Destaquen edificis com Rashtrapati Bhavan a la part alta del pujol Raisina, residència del president del país, el Parlament, les seves avingudes Rajpath i Sansad Marg. Tot això fa de Nova Delhi una ciutat certament espectacular molt interessant per als interessats en l’urbanisme i l’arquitectura planificada que no deixarà indiferent a ningú.

Triï entre una de les nostres visites guiades orientades al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i l’urbanisme i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups, viatges d’estudi i a despatxos i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS D’ARQUITECTURA A NOVA DELHI

Pregunti’ns per les opcions de tours a Nova Delhi