Project Description

BASILEA

Obres mestres de l’arquitectura contemporània

Basilea amaga una cara molt moderna entre el seu amable i humà urbanisme. Hi ha molt pocs edificis alts i les distàncies de la ciutat són relativament curtes el que la converteix en una població ideal per al vianant, molt lluny de les grans metròpolis urbanes. A més Basilea també té una abundància impressionant de veritables obres mestres de l’arquitectura contemporània.   

La llista d’edificis fets per arquitectes internacionals de renom a Basilea és molt llarga: Beyeler Foundation de Renzo Piano, el complex Vitra en la pròxima població de Weil am Rhein, està compost per edificis d’arquitectes com Zaha Hadid amb l’estació de bombers, Frank Gehry amb el Mueso del disseny, Álvaro Siza Petxina de pelegrí amb l’edifici de la fàbrica i Tadao Camino amb el Centre de Confererencias. De l’arquitectura moderna i contemporània no cal perdre’s tampoc el Museu Tinguely i el Bank of International settlements de Mario Botta i treballs de l’estudi Herzog & de Meuron que té seu a la ciutat. Tot això sense oblidar els treballs de Mario Botta o Richard Meier. Per tot això Basilea és un lloc ideal per a descobrir a alguns dels arquitectes contemporanis més coneguts.

Triï entre uns dels nostres tours orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A BASILEA