Project Description

AUSTRIA

La Llar del Sezessionsstil

A més de ser el país de Mozart, Einstein, Freud i molts altres persones que van marcar la història en les seves respectives disciplines, Àustria també destaca per la seva arquitectura. El paisatge divers de l’arquitectura d’Àustria consta d’espectaculars edificis imperials, joies del modernisme i obres mestres de l’arquitectura contemporània. Tot això en un país petit però amb una capital amb passat imperial com Viena on van néixer alguns dels moviments artístics i arquitectònics més importants com el Sezessionsstil i en el qual poden contemplar-se grans exemples d’arquitectura barroca i neoclàssica, i que avui reuneix autèntiques joies de l’arquitectura contemporània.

Viena ofereix estils arquitectònics de moltes èpoques, des d’opulents edificis imperials, passant per arquitectura modernista de finals de segle fins a arribar a un estil més innovador i avantguardista amb construccions de cristall i creatives cases de fusta.

No perdis l’oportunitat de descobrir l’arquitectura d’Àustria a través de les nostres visites guiades orientades a l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups, viatges d’estudi i a despatxos i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

TOURS PER L’ARQUITECTURA D’ÀUSTRIA