Project Description

TOURS PER L’ARQUITECTURA TURCA

De l’arquitectura Otomana a la modernització

Turquia és el lloc de naixement de la influent arquitectura Otomana en el món islàmic. Sobretot les seves mesquites, a imatge i semblança de Hagia Sophia, constitueixen la cúspide de les construccions d’aquest estil que cap viatger hauria de perdre’s. En concret, la seva capital Istanbul reuneix alguns dels millors exemples d’aquesta mena d’arquitectura molt a tenir en compte a més de tota l’enorme herència arquitectònica i arqueològica de l’imperi bizantí. Però la modernitat arquitectònica no ha passat de llarg de Turquia i la ràpida modernització del país ha vist com proliferaven les construccions modernes i contemporànies seguint les tendències internacionals sovint amb la seva interpretació local.

Descobreix les nostres visites guiades per l’arquitectura turca, amb una enorme herència arquitectònica i arqueològica de l’imperi bizantí. Però la modernitat arquitectònica no ha passat de llarg de Turquia i la modernització del país ha vist com proliferaven les construccions modernes i contemporànies. Els nostres tours estan centrats en l’arquitectura i l’urbanisme i són perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups, viatges d’estudi i a despatxos i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.

Descubre nuestras visitas guiadas por la arquitectura turca, con una enorme herencia arquitectónica y arqueológica del imperio bizantino. Pero la modernidad arquitectónica no ha pasado de largo de Turquía y la modernización del país ha visto como proliferaban las construcciones modernas y contemporáneas. Nuestros tours están centrados en la arquitectura y el urbanismo y son perfectos para amantes de la arquitectura, expertos y profesionales pero también para grupos, viajes de estudio y a despachos y viajes de estudiantes. Disfruta con Artchitectours visitas guiadas por todo el mundo, hechas por arquitectos-guías profesionales que nos acompañarán durante todo el itinerario.

TOURS POR LA ARQUITECTURA TURCA