Project Description

BARHAIN

Avantguardisme en el golf pèrsic

Bahrain, petita monarquia del golf pèrsic amb capital en Al-Al-Manama i situat en una illa, és un destí sorprenent a causa del rapidíssim desenvolupament que ha experimentat durant les últimes dècades. Espectaculars torres ultramodernes prop del desert i al costat de la mar componen el skyline d’aquest petit país que es pren literalment el terme “luxe asiàtic”.

El Bahrain International Circuit, Bahrain National Museum, Bahrain World Trade Center, el Mercat Bab Al Bahrain, la mesquita d’Al Khamis i el fort de Qal’at Al-Bahrain són alguns dels llocs que conjuminen tradició i modernitat, i que fan interessant aquest petit país del golf pèrsic com a destinació exòtica de vacances, cultura i arquitectura. Barhein és un destí singular que atraurà als amants de l’arquitectura més sumptuosa i moderna en un entorn sense igual.

Triï entre uns dels nostres tours d’arquitectura a Bahrain orientats al disseny, a l’urbanisme i a l’arquitectura, o sol·liciti que un dels nostres arquitectes prepari un itinerari a mesura. Tots els nostres guies són arquitectes professionals.

TOURS D’ARQUITECTURA A BAHREIN

Pregunti’ns per les opcions de tours a Bahrain