Project Description

TOURS PER L’ARQUITECTURA BRASILENYA

El gegant llatinoamericà

Brasil abasta gairebé la meitat del continent sud-americà, sent doncs, un dels països més extensos del món. Així com el seu territori, el patrimoni cultural i arquitectònic brasiler són enormes i provenen de la mescla de diferents herències culturals mundials.

Influenciada al llarg de la seva història per corrents externs, en l’arquitectura brasilera trobem una gran varietat d’estils, entre ells el brutalisme, modernisme i el racionalisme , a més de dos mestres arquitectes que han guanyat el Premi Pritzker: Oscar Niemeyer en 1988 i Paulo Mendes dona Rocha en 2006.

Quant a arquitectura contemporània i moderna, el Brasil és àmpliament conegut com a llar de l’icònic arquitecte Oscar Niemeyer, un dels més grans arquitectes mundials del segle XX i principis del XXI. Podem contemplar les seves construccions en grans ciutats del país com la capital Brasília (amb urbanisme de Lucio Costa), Belo Horizonte, Rio de Janeiro i São Paulo, però també al voltant del món.

Gaudeix de l’arquitectura brasilera gràcies als nostres tours  centrats en l’arquitectura i l’urbanisme, perfectes per a amants de l’arquitectura, experts i professionals però també per a grups i viatges d’estudiants. Gaudeix amb Artchitectours visites guiades per tot el món, fetes per arquitectes-guies professionals que ens acompanyaran durant tot l’itinerari.